Nouzová LED svítidla EXLUX 6009/1

R.STAHL v poslední dobře představil celou řadu LED svítidel určených pro použití v prostředích s nebezpečím výbuchu. Rádi bychom vás upozornili na typ EXLUX 6009/1.

Nouzovými svítidly řady 6009/1, která jsou určena pro použití v prostředích s nebezpečím výbuchu prachu a plynů a navržena byla s nejnovější LED technologií, dokončuje společnost R. STAHL produktové portfolio LED svítidel. Stupeň krytí IP66/67, odolnost proti mechanickým nárazům IK10, rozsah okolních teplot od -30°C až do +60°C a účinná opatření proti korozi, přináší univerzální použitelnost svítidla.

Všechny exponované díly jsou vyrobeny z robustního plastu nebo nerez oceli odolné mořské vodě. Svítidla jsou certifikována ATEX a IECEx, ale také národními certifikáty na klíčových trzích. Aby se usnadnila možnost použití a skladování na celém světě, vstupní napětí se pohybuje od 110C do 240V při frekvenci 50/ 60Hz.

Jednotky akumulátorů lze snadno vyměnit a všechny vyměnitelné součásti jsou umístěny na snadno přístupném krytu reflektoru, takže povinná údržba může být provedena rychle a vyžaduje pouze minimální zásah. Ve srovnání se zářivkami zajišťuje LED technologie delší životnost a nižší provozní náklady.

Katalogové listy LED svítidel řady 6009/1:
https://r-stahl.com/fileadmin/tx_aimeos/Files/63/58/Asset_326358.pdf

5